Thuiswinkel Waarborg Partner Studio 100
Online boeken
« Faciliteiten overzicht

Horeca

Zowel op Kustpark Strand Westende als in de gezellige badplaats zelf vindt u barretjes en restaurants om lekker buiten de deur te eten of een drankje drinken. Geen zin om te koken? U hoeft de camping niet af voor een heerlijke maaltijd!

Bar, Taverne en Frituur

Op Kustpark Strand Westende is een bar / taverne aanwezig. Hier bent u aan het juiste adres om een lekker hapje te eten of een drankje te drinken. Wanneer het lekker weer is kunt u genieten op het terras op het binnenplein van de Kompas Camping Westende. Gasten vinden dit een aangename plek om speciale Belgische bieren te ontdekken. Heeft u zin in Vlaamse friet of een andere snack? Gaat u dan naar de snackbar van het park.

Restaurants aan zee

In de nabij gelegen badplaatsen, zoals Oostende en Westende-Middelkerke, heeft u een uitgebreide keuze aan restaurants. Hier kunt u genieten van een diner of lunch in een restaurant aan de Belgische kust. Maak de maaltijd compleet met één van de heerlijke Belgische bieren of laat u adviseren over een goede fles wijn.

Gezellige terrassen aan zee

Nabij Kustpark Strand Westende kunt u heerlijk flaneren over de boulevard. Over de kilometerslange boulevard van Westende-Middelkerke maakt u een mooie wandeling en kunt u relaxen op één van de terrassen. Hier vindt u ook leuke winkeltjes en lekkere ijssalons. Maak een mooie wandeling en beleef de zonsondergang!