Thuiswinkel Waarborg Partner Studio 100
Online boeken
« Faciliteiten overzicht

Zwemmen en waterplezier

Kustpark Strand Westende en haar directe omgeving bieden uiteenlopende mogelijkheden om waterplezier te beleven! De camping ligt slechts 1 kilometer van de zee waarin u niet alleen kunt zwemmen en spelen, maar ook watersporten kunt beoefenen.

Waterspeeltuin

Op de camping is, speciaal voor kinderen, een leuke waterspeeltuin gerealiseerd. Hier kunnen uw kinderen lekker spelen en een flink aantal uurtjes waterplezier beleven.

Zee en strand

Houdt u van het strand? Dan bent u bij Kustpark Strand Westende aan het juiste adres. Het park ligt aan de kust en is daarmee een uitstekende bestemming voor kust- en strandliefhebbers. Maak een mooie wandeling over de boulevard, pak een gezellig terrasje, relax lekker in het zand, of bouw een zandkasteel samen met uw kinderen! Doordat Kustpark Strand Westende aan de kust ligt is er een verscheidenheid van buitensporten die u kunt beoefenen aan de kust. Zowel op het water als op het strand zijn er uitgebreide sportieve mogelijkheden.

Watersport

In Westende is een watersportcentrum waar u verschillende watersporten kunt beoefenen. Denk hierbij aan spectaculaire sporten als golfsurfen, windsurfen, strandzeilen en zeerafting. Leer een watersport door mee te doen aan een instructiedag of huur hier uw materiaal. Het watersportcentrum is geopend vanaf de Paasvakantie tot en met September in de weekenden. In juli en augustus is het watersportcentrum iedere dag geopend.

Kanoën

Kanoën is bij veel mensen bekend als een activiteit voor op de rivier. Kanoën op zee kan ook en is niet te vergelijken met kanoën op een rivier. De golven zorgen voor een nieuwe beleving. Probeer eerst de branding te trotseren en de baas te blijven over de golven.

Sporten op het strand

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kunt u bijna iedere dag deelnemen aan strandactiviteiten onder leiding van sportinstructeurs. Beachvoetbal en beachvolleybal zijn onder andere populaire sporten. Aan de meeste activiteiten kunt u gratis meedoen of tegen een vergoeding.

Zwembaden in de buurt

In de nabij gelegen badplaatsen zijn verschillende zwembaden te bezoeken. Zo is er een openlucht zwembad in Nieuwpoort. In de gemeente Westende-Middelkerke vindt u een schitterend overdekt zwembad, dat onder andere  beschikt over een 25 meter bad, een 60 meter lange glijbaan en waterattracties. In het zwembad zijn ook een sauna en bubbelbad.

Overdekt zwembad Plopsaqua

In maart van dit jaar opende een nieuwe attractie van Plopsaland / Studio 100 in De Panne. Plopsaqua is een veelzijdig overdekt zwembad met veel verschillende waterattracties. Zwemmen wordt een belevenis met verschillende waterattracties. Een vakantie op Kustpark Strand Westende is ideaal te combineren met een bezoek aan het gethematiseerde zwembad Plopsaqua.