Thuiswinkel Waarborg Partner Studio 100
Online boeken

Kamperen

Vanaf deze zomer biedt BestCamp u exclusief de mogelijkheid om een kampeerplaats te huren aan de Belgische Kust. U kunt kamperen op een ruime en mooi verzorgde kampeerplaats vlakbij het strand en de zee. Tijdens een ontspannen kampeervakantie in België geniet u in gezellige badplaatsen zoals Oostende en Nieuwpoort met restaurants en zonnige terrassen. Maar ook historische steden als Brugge en Veurne zijn een bezoek waard.

Kamperen op slechts 1 kilometer van het strand

Er zijn bijna geen campings aan de kust in België waar u met eigen caravan of tent terecht kunt. In Westende is toeristisch kamperen wel mogelijk op een kwaliteitscamping. De kampeerplaatsen zijn gelegen op slechts 1 kilometer van het strand. Een buitenkansje voor mensen die van de kust en kamperen houden. Het strand en de zee zijn vanaf de camping eenvoudig te voet of met de fiets te bereiken. Ontdek de charme van België en profiteer van de mogelijkheid van BestCamp om te kamperen aan de Belgische kust.

Ruime en mooie kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen op de camping in Westende zijn ruim opgezet met een oppervlakte van circa 110 m2. Hierdoor is er voldoende ruimte voor uw tent, caravan of vouwwagen. Op uw kampeerplaats heeft u de beschikking over een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère. Sanitair is altijd dichtbij, aangezien er 4 sanitairgebouwen verspreid over het park liggen.

Reserveren kan per mail naar info@bestcamp.nl, telefonisch via 003170-8900620  of online via de website van BestCamp. Op basis van beschikbaarheid.

Boek uw kampeerplaats